Over Vintage met Lef!

Kun je het nog herinneren.. Die mooie oude telefoon, fotocamera of stoel van vroeger? Wij  bij Vintage met Lef! wel. Sterker nog, we zijn er verliefd op.

Er bestaan zoveel mooie items, zonde om deze niet meer te gebruiken. Vaak kun je met een simpele retouche deze items weer nieuw leven inblazen. Helemaal klaar voor nu.

Bij Vintage met Lef! geloven we in duurzame oplossingen. Circulair heet dit dan met een mooi woord. Maar waarom niet van een camera een gave eyecatcher maken voor uw interieur? 

Bij Vintage met Lef! kijken we naar oude items, deze knappen we op, of geven we een nieuwe identiteit. Klaar voor een nieuwe bestemming.  Elke week komen er weer nieuwe items beschikbaar, bekijk gerust het huidige aanbod.

vintage map
Op de juiste weg met Vintage met Lef!

Heeft u een item die u nog niet weg wilt gooien, of juist een nieuw leven in wil blazen? Neem dan gerust contact met ons op.  We zijn u graag van dienst.

Via ons portfolio kunt u tevens een indruk krijgen van reeds uitgevoerde opdrachten en items die niet meer beschikbaar zijn. Ziet u een item waar u naar op zoek bent maar wat niet beschikbaar is in het huidige aanbod, neem ook dan gerust contact met ons op. We gaan graag voor u op pad, of denken met u mee.