Onze voorwaarden

Let op : u koopt van een particulier

Belangrijk om te melden is dat u een koop doet van een particulier. Er is dus geen sprake van een consumenten koop / verkoop. Het is aan jou om de gekochte artikelen goed te inspecteren alvorens over te gaan op de koop. Daarnaast kunnen we niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of vervolgschade door het gebruik van onze producten.

Product informatie

Bij Vintage met Lef! doen we onze uiterste best om alle producten zo goed mogelijk te omschrijven en op de foto’s weer te geven op onze website. Omdat onze producten gemaakt worden vanuit 2e hands artikelen zal je dus mogelijk gebruikssporen kunnen aantreffen. Dit is normaal.

Mocht een product echt een beschadiging kennen, dan zullen we dit vermelden zodat het duidelijk is wat je koopt. Bij ons krijgen artikelen een 2e leven maar in de meeste gevallen ook een andere bestemming / doel. De originele werking van het product is dat ook uitgesloten tenzij we dit nadrukkelijk vermelden.

Verzendkosten

Al onze prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Indien je aangeeft dat je wil dat wij het pakket versturen, dan zullen we dit voor je regelen en je vooraf laten weten wat de kosten hiervoor zullen zijn. Alleen met jouw akkoord hierop zullen we dit conform uitvoeren.

Omdat we het beste voor hebben met het milieu zullen we ook qua verpakkingsmateriaal gebruik maken van 2e hands vulmiddel dan wel verzenddozen.

Hoewel we ons uiterste best doen om de producten zo goed mogelijk te verpakken en toe te zenden, gaat het risico over op de koper op het moment dat wij de artikelen overdragen aan de afhandelaar( PostNL/ UPS / DHL ) van uw parcel. Mocht er schade ontstaan tijdens het vervoer, dan kunt u zich bij hen reclameren.

Spoed levering of ophalen?

Wil jij het artikel het liefst ophalen of heb je het heel snel nodig? Laat dit direct dan aan ons weten. Samen zullen we kijken wat mogelijk is. Let wel; we kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor de transittijd door de afhandelaar van jouw parcel. Ophalen is altijd in overleg.

Betaling

We zullen je altijd informeren hoe de betaling plaats kan vinden op een manier die voor ons beide akkoord bevonden wordt. Indien je via een specifieke manier een betaling wil verzorgen waar kosten aan zitten, dan zijn deze extra kosten voor jou.

Garantie, retourneren en bedenktijd

Zoals al gesteld is het aan de koper om onze artikelen goed te inspecteren alvorens over te gaan tot de koop van het product. Mocht er bij ontvangst het product niet werken, neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we u van dienst zijn.

Van garantie, retouren of bedenkijd is echter geen sprake, tenzij door ons uitdrukkelijk op voorhand overeengekomen.

Adviezen en tips op de website

Soms krijgen we veel vragen hoe je producten kunt herstellen. We delen soms onze tips en tricks. Echter is het voor ons onmogelijk om door een beeldscherm heen te kijken om te zien of onze tip / trick ook voor jouw meubel werkt en of je alles toepast op de juiste manier. Indien je iets probeert op basis van de door ons aangegeven tip / advies, dan is het aan jou om dit eerst te proberen op een stukje wat niet in het zicht is oid.

We kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden de uitkomst van onze adviezen en tips.